Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján!
„ Aranyeső”  az Országos Bajnokságon

     

Még javában borongott mikor nekiindultunk mi „szigetországiak” Óbudára Kasza Huba és Szöllősi Kriszti kíséretével. Huba- a tőle megszokott rutinnal – fél óra alatt Óbudára kalauzolta a társaságot. Néhány jó tanács Béla bától, nevezés, bemelegítés és a pálya feltérképezése.

A 2 km rajtjánál már gyűltek a viadorok. Ujj Zoli gyorsan útjukra engedte a rövidtávosokat. Néhány perc múlva kezdtek feltünedezni a leggyorsabbak, köztük a mieink is. Ezen a távon Csáki Szabrina II., Gyeszát Emese III. helyet zsebelt be, Zoltán Máté a dobogó 3. fokát foglalta el.

Rövid pihegés és már lódultak is neki a váltócsapatok. Szabrina és Ricsi elsőként sprinteltek és keringtek a pályán. A többiek lázasan bámulták a kijelző órát és hajráztatták az utolsó métereken váltótársaikat. A technika sem tuti, az időmérő néhányszor megviccelt minket, de a rendezők- ismerve a szigethalmaikat- megbíztak körszámláló tehetségünkben. Az utolsó emberek is odatették magukat, mindkét váltónk (5×2 km: Csáki Szabrina, Gyeszát Emese, Zoltán Máté, Német Emese, Sutarsky Csanád, 5×10 km: Judik Richárd, Kristály Christopher, Katona Tamás, Piróth Ádám, Kovács Imre) aranyérmet sepert be. A 10 km –es egyéni versenyben Szabó Diána első,  Judik Ricsi második lett.

Hajrá Szigethalom! Hajrá „Szigetország”!

 

Kontha Gabriella

Galéria

 Szent István Általános Iskola Szigethalom +36-24-407608, +36-24-402861

Honlapkészítés