Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján!
B E I R A T K O Z Á S

A 2019/2020. tanévre szóló általános iskolai beíratás időpontja a tankerületi központok fenntartása alá tartozó általános iskolák vonatkozásában, egységesen: 2019. április 11-12.

A beiratkozás napján – függetlenül attól, hogy a két jelentkezési mód közül melyiket választja – minden szülőnek meg kell jelennie személyesen az intézményben, ahol a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat, illetve a nyilatkozatok eredeti példányát be kell mutatnia.

A beiratkozás napján az e-Ügyintézés felületéről beérkezett adatokat a hivatalos dokumentumok alapján ellenőrzi az intézmény, és annak alapján – szükség esetén – javítja, módosítja a megadott információkat. Azon gyermekek esetén, akiknek a szülője hagyományos módon megjelenik a beiratkozás napján – és akkor adja meg a szükséges adatokat –, az iskolának kell rögzítenie az összes adatot a beiratkozás felületére.

A beiratkozás során az intézmény dolgozói rögzítik a KRÉTA rendszerben a gyermekek beiratkozásához szükséges adatokat, illetve e-Ügyintézés folyamata esetén az igazolványok, egyéb szükséges dokumentumok alapján ellenőrzik a beküldött adatok helyességét.


Kedves Szülők, Gondviselő(k)!

Mint ahogy Önök előtt is ismert, az általános iskolai beiratkozás időpontjai:

2019. április 11-én 8.00 és 19.00 óra

2019. április 12-én 8.00 és 18.00 óra

Tájékoztatom Önöket, hogy az általános iskolai beiratkozás időpontját megelőzően, 2019. április 1-jétől lehetőségük van tanköteles korú gyermekük beiratkozási szándékát az e-Ügyintézés felületen is elindítani.

Felhívom a figyelmet, hogy a 2019/2020-as tanévre vonatkozó beiratkozás során
- az e-Ügyintézés mellett - még kötelező a szülők személyes megjelenése és a szükséges dokumentumok bemutatása is.

Az online felület az alábbi oldalon található és bármely böngészőből elérhető:

https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap.

Az e-Ügyintézés felületen a jelentkezési lehetőség legkésőbbi határideje:

2019. április 12., péntek 12.00 óra.

Amennyiben nagyobb gyermeke már iskolánk tanulója, akkor a KRÉTA rendszeréhez már rendelkezik gondviselői belépési azonosítóval és jelszóval.

Az e-Ügyintézés felület kizárólag gondviselői belépéssel működik, tanulóival nem(a gondviselői felhasználónév általában 13 karakterből áll, ha sikertelen a belépés, mindig ellenőrizze a karakterek számát!).

  1. Belépve a KRÉTA rendszerbe, válassza ki az e-Ügyintézés lehetőségét!
  2. Válassza ki az Ügyintézés indítása menüt!
  3. Kattintson a Beiratkozás általános iskolába menüpontra!
  4. A megnyíló felületen adja meg a szükséges adatokat!

Amennyiben nincs iskolánk KRÉTA rendszeréhez belépési jogosultsága:

  1. Nyissa meg a https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap weboldalt!
  2. Regisztráljon új ideiglenes felhasználóként!
  3. Lépjen be az imént létrehozott felhasználónevével és jelszavával, de a 3. sorban ne gördítse le az intézményt, hagyja üresen.
  4. Belépés után válassza ki az Ügyintézés indítása menüt!
  5. Kattintson a Beiratkozás általános iskolába menüpontra!
  6. A megnyíló felületen adja meg a szükséges adatokat és válassza ki a listából iskolánkat!

Kérjük, hogy ugyanabban az intézményben ugyanarra a gyermekre vonatkozóan csak egy beiratkozási ügyet indítson! Ha tévesztett az adatok feltöltésekor, jelezze a személyes megjelenéskor, és az intézmény munkatársai javítani fogják.

Mind a már meglévő Kréta gondviselői azonosító és jelszó, mind az ideiglenesen létrehozott felhasználónév és jelszó alkalmas arra, hogy a folyamatban levő általános iskolai beiratkozási folyamatot nyomon kövesse. A felületre ezekkel, korlátlan alkalommal beléphet.

Kérjük a sikeres belépés érdekében mindig figyeljen arra, hogy ideiglenes felhasználó esetén a nyomon követési szándékoknál is csak felhasználónevet és jelszót használjon a belépéskor, ne gördítsen le iskolát.

A már meglévő Kréta azonosítóját használja a szokott módon (célszerű a Kréta belépés után elérni az e-Ügyintézés felületét).

Segítséget a 06-24/407-608 telefonszámon,a Szigethalmi Szent István Általános Iskola titkáraitól kérhet.

 

Tisztelettel: Az iskola vezetősége

 

/Kezdőlap/Szent István Általános Iskola Szigethalom +36-24-407608, +36-24-402861

Honlapkészítés