Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján!
CSALÁDI EGÉSZSÉGNAP

Ifjúsági Vöröskeresztes Csoportunk programjában március hónap az egészségnevelés hónapja. Városunk a főváros környéki agglomerációban van, és kiemelten jelentkezik az egészségtelen életmód problémája, ezért rendezvényünkkel szeretnénk a gyermekeket a helyes útra irányítani, hangsúlyt fektetve a prevencióra, hisz könnyebb a bajt megelőzni, mint a már meglevőt mérsékelni!

Az egészség a mindennapi élet forrása és nem az élet célja, nem csupán passzív megőrzendőként, hanem dinamikus, fejleszthető tulajdonságként írható le.
Szeretnénk köszönetet mondani iskolánk vezetőségének, hogy támogattak és helyet adtak,valamint támogatóinknak / Kisdunamenti Civil Szervezetek Szövetsége, Gere Pékség, Magyar Vöröskereszt, Gyermekláncfű Egyesület/ hogy létrejöhetett a rendezvény.
Kíváló előadók, színvonalas előadások váltakoztak, rendkívül népszerűek voltak a szűrővizsgálatok / dopler, vérnyomás, vércukor, testzsír, izomtömeg /
A délután folyamán közel 200 fő regisztráltatta magát, akik a későbbiek során nyereményjátékon vesznek részt, minden résztvevő ajándékot kapott. Nagy sikere volt Kovács Mária tanárnő által rendezett „salátabárnak”, aki szívét –lelkét beleadta a finomságokon kívül!!

Félév múlva szeretnénk a rendezvényt megismételni, egyrészt, hogy a mostani eredményeket kontroláljuk, másrészt, hogy újabb embereket nyerjünk meg az egészséges életvitelre!
Köszönet a lelkes kollégáknak, akik segítettek rendezvényünkön: Balázs-Piri Félixné, Varga Zsuzsanna, Barna Zsuzsanna, Bagita-Wirt Ágnes, Unger Jánosné, Vaslaki Judit, Kovács Mária, Pelyváné Erzsike, Pelyva Csaba, Barva Miklós, Liziczai Edit.
Köszönet Pál Bernadette és Vincze Zsuzsanna védőnőknek!


Szigethalom 2008. március 21.

Dr.Békássyné Kocsis Györgyi
IVK tanárelnök

Galéria     Ifjúsági VöröskeresztSzent István Általános Iskola Szigethalom +36-24-407608, +36-24-402861

Honlapkészítés