Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján!
 

Megyei Csecsemőgondozási és Ápolási Verseny

2008. április 30.

A Szent István Általános Iskola Körzeti Versenyen győztes csapata Herceghalmon a PEST MEGYEI döntőn vett részt.

A nagyon erős mezőnyben gyermekeink a harmadik helyet szerezték meg , mindössze 4 ponttal maradtak el az első helyezett herceghalmi csapattól! Értékelésében a megyei igazgató úr elmondta, hogy a megyében közel  száz csapat versenyzett, így a résztvevők  teljesítménye még kiemelkedőbb!

Gratulálunk a csapat tagjainak:  Ahmed Krisztina, Torhosi Viktória, Kovács Jennifer kíválóan felkészültek!

Elszaszer Fanni, Bál Zsuzsi megfigyelőként vettek részt, mivel ők még csak hetedik osztályosok, jővőre a segítségükkel szeretnénk megszervezni a tanfolyamokat!


 Kistérségi Csecsemőgondozási és Ápolási Verseny

2008. április 10.

 

A kistérségi Csecsemőgondozási és Ápolási Versenyre két csapattal indultunk.

Nagy volt az izgalom, mert 18 csapat  vett részt. Az állomásokon az anyatejes táplálás, a csecsemő fürdetése, öltöztetése volt a téma és sok-sok gyakorlati feladat. Vöröskersztes ismeretek, tesztkérdések, villámkérdések is szerepeltek.

Csapataink holtversenyben az első helyen végeztek, így az idén elnyertük a vándorkupátés részt vehetünk a megyei versenyen Herceghalmon, úgy, hogy további tanulás vár ránk!

Így bázisiskolánk szép eredményeket ért el, hiszen elsősegélycsapatunk tavaly eljutott az országos versenyre. Idén pedig a csecsemőgondozóké a dícsőség!

 

Minden elismerés a csapatoknak, hisz olyan dolgokból kíválóak, amit az életük során reméljük alkalmazni fognak.

A csapat tagjai voltak: Torhosi Viktória, Ahmed Krisztina, Elszaszer Fanni, Kovács Jennifer, Sarkadi Alexandra, Szalontai Nóra

 

Galéria     Ifjúsági Vöröskereszt

 

 Szent István Általános Iskola Szigethalom +36-24-407608, +36-24-402861

Honlapkészítés