Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján!
Jaworzno

Ezen a nyáron Szigethalom lengyel testvérvárosába, Jaworznoba utaztunk egy hetes táborozásra a Szent István Általános Iskolából és a Gróf Széchenyi Általános Iskolából. Ebben az évben szívesen éneklő, hangszereken játszó diákok számára vált lehetővé ez az üdülés.

Iskolánkból, a Szent István Általános Iskolából öt fiú és egy kislány jött. Mindegyikük jó tanuló, hangszeren játszik, szeret énekelni. Sajnos az időjárás nem kedvezett nekünk, mert az egy hét alatt szinte végig esett az eső. Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Egy tó partján laktunk faházakban. Vendéglátóink gondoskodtak változatos programokról, jártunk Krakkóban, a wieliczkai sóbányában, kirándultunk, a hét végén közös szalonnasütéssel zártuk a táborozást.

Bemutatták a gyerekek hangszeres és énekes tudásukat is, a jaworznoi városházán adtunk elő egy kis műsort, amely nagy sikert aratott.

Kellemes élményekkel, jó hangulatban váltunk el a táborozás végén. Reméljük eljutunk Jaworznoba hamarosan, nagyon szívesen láttak bennünket és nagy élmény volt.

Vasasné Szloboda Ágnes

visszaSzent István Általános Iskola Szigethalom +36-24-407608, +36-24-402861

Honlapkészítés