Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján!
2002 EU Comfort Kick-Box Kupa

      

 

 

Alapozás időszakában is versenyeznek a Pest Megye Kick-Box versenyzői.

 

Az elmúlt években kialakított szakmai gyakorlatának megfelelően, az év első hónapjaiban is biztosítunk versenyzési lehetőséget sportolóinknak. A nyári pihenő és tiszta alapozó időszak kivételével, egész évben szinten tartjuk versenyzőink harci kedvét.

A folyamatos visszajelzésnek köszönhetően tudjuk kiválasztani, hogy a különböző tudás szintet igénylő versenyeken kik induljanak.

 

Idén 2009-ben a Pest Megyei Kick-Box Szövetséghez tartozó klubok rendezik május 16-án a felnőtt magyar bajnokságot „light contact szabályrendszerben és november 14-én a Tököl Kupa Nemzetközi Kick-Box versenyt.

 

Ezen kívül megrendezett hazai versenyek, a felkészülést jelentik az év országos és nemzetközi versenyire, mivel élversenyzőinknek ezek versenyek a rutinszerzés, formába hozás és tartás a kitűzött szakmai cél.

Ezeken a versenyeken teszteljük az utánpótlás legfiatalabb „ első versenyzős” tagjait és „szüleit”, hogy viselik a küzdelmek nehézségeit. 

 

A hétvégén megrendezett versenyen 16 klub közel 150 versenyzője indult stop és light versenyszabályban. A 11 órakor kezdődő versenyt Wágnerné Barhta Zsuzsa Taksony alpolgármester asszonya nyitotta meg.

 

A két páston lebonyolított küzdelmeket a legkisebbek mérkőzéseivel kezdődtek és a felnőttek „pofonjai” zárták. A küzdelmek végeztével örömmel konstatáltuk, hogy nem történt sérülés és az edzők ismét felkészült versenyzőket neveztek. Ez lehet meglepő azon szülők számára, akik féltik gyermekeiket és tartanak a küzdősportban való megméretéstől. A csapat sportok kollektív felelősség vállalása helyett, a küzdő és más egyéni sportokban az egyén szerepe döntő, ezért itt életszerű kihívásnak van kitéve a sportoló, ezért mindenkinek ajánljuk küzdősportunkat.

 

Az izgalmas és színvonalas mérkőzéseket láthattak a versenyt megtekintő rajongok és a versenyt személyes megjelenésükkel megtisztelő taksonyi képviselők.

 

Összesített csapatverseny eredménye:

  

1.  Szigetszentmiklós- Tököl Sportegyesület

2.  Hunyai János Sportegyesület-Budapest

3.  Árpád DSE-Budapest

4. Taksony Vezér Sportegyesület

   

 

A kiváló eredmény Szigethalmon élő versenyzői

 

Aranyérmet nyertek:

Laszák Zoltán, Dér Ádám, Szaktor Roland, Fegyverneki Barnabás

 

Bronzérmet nyertek:

Elszaszer Kitti, Elszaszer Dávid

        

  

A versenyt támogatta:

 

2002 EU Comfort Kft

Hunos Trans Kft

OSI Hungary Kft

Demeter  László

Fésű Lajos

 

Sport, szabadidő, tábor     Kezdőlap   

 

 Szent István Általános Iskola Szigethalom +36-24-407608, +36-24-402861

Honlapkészítés