Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján!
Futottunk együtt, egymásért

„ Grófosok” és „szentesek” gyülekeztek vasárnap reggel a Városi Szabadidőközpont parkolójában és izgatottan várták az indulást az Országos Bajnokság színhelyére, Budapestre.

  

Sofőrünk, Kasza Huba a tőle megszokott rutinnal parkolt le az óbudai Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium előtt. A rajtszám felvétel után még bejártuk a pályát, aztán „sipirc” átöltözni!

 

 A csapat Benjáminja  Háttérmunkás  Bea, a könnyűléptű
     

A csapatok első futói elrajtoltak, és megkezdődött a monoton körözés az eléggé lepusztult környezetben. A csapattársak hangos csivitelése, a versenytárssal való együttélés, együttmozgás szívet melengető volt. A váltózónában Bata Ilona kolléganőm boszorkányos gyorsasággal segédkezett a chipek átadásában és „ápolta le” a beérkezőket.

  

Futóink felnőtteket is megszégyenítő kitartással gyűrték a kilométereket. Amíg az eredményhirdetésre vártunk feltöltöttük glikogénraktárainkat a „tésztapartin”. Sziklainé Fazekas Erzsike, a „grófosok „edzője közös fényképezésre terelte össze a kis csapatot, hogy megörökítse az utókornak a „bajnokokat”.

 

 Móni, a heroikus  Óriások közt... az abszolút 3. hely büszke tulajdonosai  SHK- Sportra, harcra kész
     

A „Szigethalmi fiúk” 4:01:05-es eredményükkel abszolút 3. és korcsoport 1. helyezést értek el, (csapattagok: Judik Richárd, Agócs Dávid, Sáfár Vilmos, Leidl Péter, Kristály Christopher) a „Szigethalmi lányok” korcsoport ezüsttel tértek haza (csapattagok: Székely Beatrix, Rendek Tímea, Csüllög Mónika, Mikó Erika, Mojzer Nikolett)

  

Köszönjük Simsik Zsuzsannának a Szent István Általános Iskola és Egyed Jolánnak a Gróf Széchenyi István Általános Iskola igazgatónőinek az erkölcsi és anyagi támogatást!

Hajrá „Szigetország”! Hajrá Szigethalom!

Kontha Gabriella

Sport, szabadidő, tábor        Szent István Általános Iskola Szigethalom +36-24-407608, +36-24-402861

Honlapkészítés